Tapahtumat

Viinilivet 2021 – Nauti viinisisältöä kotisohvalta

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Facebook & Instagram

Viinilehti tarjoaa monipuolista livesisältöä. Yhdessä sisaryhtiöidemme Decanter, Chateau Carsin ja Viinikellari.com kanssa tarjoamme livelähetyksen joka torstai kello 18. Suurin osa livelähetyksistä näkyy Instagramissa, osa myös Facebookissa. Ota tilit seurantaan ja tule kuulolle!

Viinilivet 2021

Ota sosiaalisen median tilit seurantaan, jotta pysyt kärryillä uusimmista tapahtumista ja live-sessioista. Viinilehden omien kanavien lisäksi viinipitoista sisältöä tarjoilevat Viinikellari.com, Decanter, Chateau Carsin sekä Viinimuijat.

Viinilivet Instagramissa:

@viinilehti
@decanter.fi
@chateaucarsin
@viinikellaricom
@viinimuijat

 Viinilivet Facebookissa:

@viinilehti
@DecanterFinland
@chateaucarsin
@viinikellari

Tulevat viinilivet 2021

Viinilehden vuoden luomuviini

2.12. klo 18 @viinilehti

Viinilehden vuoden luomuviini 2021 valitaan Viinilehden asiantuntijoiden johdolla!

Carsinin joululive

23.12. klo 18h00 @chateaucarsin

Carsinin joululive suoraan tunnelmallisesta ranskalaisesta maalaiskeittiöstä Bordeaux’sta! Livessä maistellaan yhdessä joulupaketin tuotteet, jotka voi ostaa etukäteen Carsinin nettikaupasta. Ota jouluvinkit talteen!

 

Menneet viinilivet 2021

Carsinin syksyinen viinilive

11.11. klo 17h00 @chateaucarsin

Carsinin viinilive suoraan viinitilalta Bordeaux’sta! Tule kuulemaan syksyiset kuulumiset Carsinilta viinintekijä Nean johdolla.

Viinimuijat Viinikylässä

28.10. klo 18h00 @viinimuijat

Helsingin Kirjamessujen yhteydessä järjestettävä Viinikylä kokoaa viinin ja ruoan ystävät jälleen yhteen. Viinimuijat tutustuvat tapahtuman tarjontaan ja jatkavat syksyn Rypäleet tiskiin -teemaa Viinikylässä.

Viinilehden kirjalive: Viini, Ruoka & Hyvä Elämä. Teemamaa Italia.

4.11. klo 17 @viinilehti

Viinilehden uuden kirjan julkistamistilaisuus livelähetyksenä. Luvassa kirjailijahaastattelu Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon kera. Lähetyksessä myös arvotaan kirja katselijoiden kesken ja sen voi tilata omakseen signeerattuna.

Carsinin sadonkorjuulive

7.10. klo 18h00 @chateaucarsin

Carsinin sadonkorjuulivessä kurkataan kulisseihin ja pohditaan viinintekijä Nean johdolla miten syksy on edennyt ja miltä viinien laatu vaikuttaa. Kysy mitä vain viininvalmistuksesta, Nea vastaa! Mukana myös @viinimuijat!

Viinilehden vuoden punaviini

23.9. klo 18 @viinilehti

Viinilehden vuoden punaviini 2021 valitaan Viinilehden asiantuntijoiden johdolla. Lue lisää täältä ja tilaa maistelulaatikko täältä.

Lasitastingin järjestäminen kotona

16.9. klo 18h30 @decanter.fi

Decanterin Riedel -livestä parhaat lasi- ja karahvivinkit! Miten järjestää lasitasting kotona ja mitä kannattaa ottaa huomioon tastingeja järjestäessä? Nappaa parhaat ideat omaan tastingiin!

Carsinin sadonkorjuulive

9.9. klo 18h00 @chateaucarsin

Carsinin sadonkorjuu Instagramissa – Hyppää mukaan sadonkorjuuseen! Carsinilla sadonkorjuu alkaa syyskuun alkupuolella – tule Nean matkassa katsomaan miltä tarhoilla ja kellarissa näyttää!

Viinimuijien viinilive

26.8. klo 18h00 @viinimuijat

Viinimuijien syksyn teema on ”Rypäleet tiskiin” ja ensimmäisessä Livessä torstaina 26.8. kello 18 lasiin kaatuu mehukkaan marjainen Pinot Noir. Maistelemme livessä kolme Pinottia Alkon valikoimasta, nappaa matkaasi joku näistä tai muu mieleisesi pinot noir -viini.

Becker Family Pinot Noir 2017⁠
Hinta 18,98 €⁠ | Tuotenumero 424177⁠ | Alkon vakiovalikoima ja verkkokauppa⁠⁠

Three Barrel Project Aliisa Pinot Noir 2018⁠
Hinta 29,77 €⁠ | Tuotenumero 933312⁠ | Alkon tilausvalikoima ja verkkokauppa⁠

Louis Chenu Pere & Filles Savigny Vieilles Vignes 2018⁠
Hinta 39,95 €⁠ | Tuotenumero 930113⁠ | Alkon tilausvalikoima ja verkkokauppa⁠

Carsinin tarhalive

12.8. klo 18h00 @chateaucarsin

Carsinin tarhalive Instagramissa – tule mukaan katsomaan miltä viinitarhat näyttävät elokuussa Bordeaux’n viinintuotantoalueella. Kasvukausi on ollut haasteellinen, mutta sato on kuitenkin lup

Decanter Cocktail -live!

8.7. @decanter.fi

Decanterin Cocktail-live Instagramissa klo 16h30. Tule kurkkaamaan kesän kuumimmat cocktail-vinkit ja nappaamaan raikkaat reseptit talteen!

Viinimuijien hoteimmat deittiviinit

1.7. @viinimuijat

Viinimuijien kuumimmat treffiviinit Instagramissa! Viinilehden viinimuijat kertovat mitkä viinit toimivat treffeillä parhaiten, joten tule nappaamaan deittiviinitärpit rennosta livestä!

Carsin juhannuslive

24.6. klo 17h00 @chateaucarsin

Carsinin juhannuslive Instagramissa – tule mukaan maistelemaan juhannusviinejä viinintekijä Nea Berglundin kanssa ja nappaa parhaat vinkit herkullisen juhannuksen viettoon.

Viinilehden vuoden hanaviini

17.6. @viinilehti

Viinilehden vuoden hanaviini 2021 valitaan Viinilehden asiantuntijoiden Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin johdolla, lähetys tulee suorana Suomen Turusta.

Viinimuijien kuumimmat grilliviinit

3.6. @viinimuijat

Viinimuijien kuumimmat grilliviinit – mitkä viinit sopivat parhaiten grilliruokien kylkeen tai bbq-juhliin? Tule maistelemaan yhdessä Viinimuijien kanssa grilliviinit, jotka voi tilata kätevästi Viinikellari.comista. Katsottavissa Viinimujien IGTV’stä jälkikäteenkin!

Decanter karahvilive

27.5. @decanter.fi

Decanterin karahvilive – tule mukaan kuulemaan ammattilaisen vinkit karahvin käytöstä! Miten ja miksi dekantoida viinejä? Kysy karahveista mitä vaan! Katsottavissa Decanterin IGTV’stä jälkikäteenkin!

Viinikoulu 2021

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Hima & Sali, Kaapelitehdas

Viini & Ruoka -tapahtuma

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Messukeskus