Viinikurssit ja tastingit

Kutsu tilaisuuteesi Suomen johtavia viinineniä tai pyydä meitä järjestämään koko ilta avaimet käteen -periaatteella. Viinilehden ammattitaitoinen tiimi rakentaa sinulle elämyksellisen ohjelman.

Viinitasting on erinomainen ohjelma henkilökunnalle tai asiakastilaisuuksiin, kun tarvitset herkullista, kaikkia kiinnostavaa ohjelmaa.

Olemme järjestäneet viinikursseja ja tasting-tilaisuuksia 4-250 hengelle jo 25 vuoden ajan. Tulemme haluttaessa kotiisi, majakkasaarelle tai vaikkapa Lappiin kelomökkiin. Tarvittaessa kurssi hoituu sujuvasti myös englannin kielellä.

Pääpiruina tilaisuuksissamme esiintyvät Viini-lehden asiantuntijat, joiden rento ja mukaansatempaava ote on saavuttanut huippusuosion asiakkaidemme keskuudessa. ”Tavoitteenani on luoda innostunut ja utelias ilmapiiri”, yksi viinihörhömme, Antti Rinta-Huumo toteaa. ”Oppiminen ja oivaltaminen voi ja pitää olla hauskaa. On upeaa huomata, miten porukka hitsautuu tiiviiksi yhteisen kokemuksen myötä”, hän jatkaa.

Viinilehden järjestämillä kursseilla voit luottaa siihen, että tastingin sisältö on laadittu asiakaslähtöisesti ja puolueettomasti, eivätkä kurssit ole etukäteen sponsoroituja viinien markkinointitilaisuuksia.

Ota yhteyttä Suomen halutuimpien viinitilaisuuksien järjestäjään viinilehti(at)viinilehti.fi, niin suunnittelemme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Hinnat alkaen 39 €/hlö + alv (minimiveloitus 750 €).

Toimi näin:

1. Pyydä tarjous jossa kerrot arvioidun henkilömäärän, ajankohdan ja sijaintitoiveen sekä mahdolliset ruokailutarpeet
2. Viinilehti lähettää sinulle ehdotuksen kurssin sisällöstä hintatietoineen
3. Vahvista illan sisällön sopivuus ja anna meidän hoitaa loput
4. Nauti ikimuistoisesta elämyksestä

Tervetuloa mukaan aistien maailmaan !

Esimerkkejä Viini-illoista:

Aistikas ilta tuoksujen ja makujen maailmassa
Tämä viinimaailman perusasioihin paneutuva ilta sopii sekä viiniharrastuksessaan alkutaipaleella olevalle että jo pidemmälle ehtineelle harrastajalle. Viinintuoksuisessa illassa opitaan katsomaan, haistamaan ja maistamaan viinejä sekä saadaan paljon vinkkejä siitä, miten viinien nauttimisesta voi saada enemmän irti. Herkullisen viinipruuvin ohella opit kuin huomaamatta paljon perustietoa viineistä, valmistuksesta, viinin aromeista ja rakenteesta. Ilta tarjoilee lisäksi erittäin selkeät, yksinkertaiset suuntaviivat viinin ja ruoan onnistuneeseen yhdistelemiseen. Tilaisuudessa maistetaan 4 eri viiniä. Kesto n. 1,5h.

Matkat valko- ja punaviinien maailmaan
Maukkaiden viinien ympärille rakennetun viinitastingin ohessa opitaan, kuinka valko- ja punaviinit valmistetaan sekä saadaan selville, mistä tulee punaviinin punainen väri ja tanniinit. Miksi valkoviini tuoksuu kermalta ja toffeelta? Vaikuttaako kasvupaikka tai tekotapa viinien luonteeseen? Maistamme huolella valittuja, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä, joiden myötä tutustutaan erityylisiin ja aromisiin viineihin. Tilaisuudessa maistetaan 4 eri viiniä. Kesto n. 1,5 h.

Vai kiinnostaako enemmän makumatka Viinin ja ruoan yhdistämisen saloihin tai testaamaan konkreettisesti, millainen vaikutus viinilasilla on tuoksujen ja makujen aistimiseen?

Järjestä Suomen johtavan viiniasiantuntijan, Viinilehden kanssa yhdessä ikimuistoinen viinitapahtuma, jossa ei ole yhtään kuivaa asiaa!

Mikäli haluat oppia yksin tai pienemmällä kokoonpanolla viineistä, katso, mitä Viinikoulussa on tarjolla!

Ota yhteyttä:
Puh. 010 231 2150
viinilehti(at)viinilehti.fi

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä