Mediatiedot

Tutustu Viini-lehden mediatietoihin.  Please, have a look at our Media Kit.

Suomeksi:
Mediakortti 2017
Mediakortti 2018

In English:
Media Kit 2017
Media Kit 2018

Nautiskelijan hyötymedia

Viini-lehti on mukana lukijan arjessa ja juhlassa. Lehti tarjoaa herkullisia ruokajuttuja, matkareportaaseja sekä kiinnostavia henkilötarinoita. Se myös arvioi kaikki Alkon vakiovalikoiman viinit ja antaa niihin ruokasuositukset.

Vuonna 2018 Viini-lehti ilmestyy 9 kertaa. Lisäksi lehden tilaajille toimitetaan Kuohuviini- ja Oluelle-teemalehdet sekä Viinistä viiniin -vuosikirja. Katso ilmestymis- ja aineistopäivät mediakortista.

Teemalehdet ja Viinistä viiniin -kirja

Kuohuviini-lehti esittelee vuoden kiinnostavimmat samppanjat ja kuohuviinit sekä tarjoaa elämyksiä, joiden kanssa maistuu lasi kuplivaa.

Oluelle-lehti kertoo uusista oluttrendeistä ja sisältää uutuusarvioiden lisäksi matkajuttuja, reseptejä ja vinkkejä.

Viinistä viiniin -vuosikirja sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä sekä viininharrastajan hyötytietoa. Kirjakaupoissakin myytävä teos ilmestyy lokakuussa ja on suosittu lahjakirja.

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Suomen suosituin viini- ja ruoka-aiheinen uutiskirje antaa ajankohtaiset suositukset vuoden joka viikolle. Uutiskirjeellä on jo 125 000 viinistä ja ruoasta kiinnostunutta tilaajaa. Viikon viinivinkki tarjoaa sekä perinteisiä ilmoituspaikkoja että mahdollisuuden natiivimainontaan herkullisessa ympäristössä.

Viikon viinivinkki Special -ratkaisussa sisältö ja ulkoasu on ilmoittajan tuottamaa. Viesti voidaan kohdentaa postinumeroiden perusteella.

Viinilehti.fi

Viinilehti.fi tarjoaa päivittäin ajankohtaista tietoa viinistä, ruoasta ja hyvästä elämästä. Sivustolla on 70 000 viikottaista sivulatausta ja noin 30 000 kävijää. Sivuston suosittu Viinistä viiniin -hakupalvelu sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä.

Kysy erikoisratkaisuja

Autamme aineistojen tuottamisessa kaikkiin tarjoamiimme medioihin. Kysy erikoisratkaisuja, kuten sisältömainosta Viinilehti.fihin tai Viikon viinivinkkiin, kumppaniblogia, kilpailuja, dominanssia, tapettia, interstitiaalia ja videomainontaa.

Varaukset

Esko Rantala
046 600 0443
esko.rantala@viinilehti.fi

 

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä