Mediatiedot

viini_0916_kansi_anna_puu_nettiinTutustu Viinilehden mediatietoihin.  Please, have a look at our Media Kit.

Suomeksi:
Mediakortti 2016
Mediakortti 2017

In English:
Media Kit 2016
Media Kit 2017

Nautiskelijan hyötymedia

Viinilehti on mukana lukijan arjessa ja juhlassa. Lehti tarjoaa herkullisia ruokajuttuja, matkareportaaseja sekä kiinnostavia henkilötarinoita. Se myös arvioi kaikki Alkon vakiovalikoiman viinit ja antaa niihin ruokasuositukset.

Vuonna 2016 Viini-lehti ilmestyy 9 kertaa. Lisäksi lehden tilaajille toimitetaan Kuohuviini- ja Oluelle-teemalehdet sekä Viinistä viiniin -vuosikirja. Katso ilmestymis- ja aineistopäivät mediakortista.

Teemalehdet ja Viinistä viiniin -kirja

Kuohuviini-lehti esittelee vuoden kiinnostavimmat samppanjat ja kuohuviinit sekä tarjoaa elämyksiä, joiden kanssa maistuu lasi kuplivaa.

Oluelle-lehti kertoo uusista oluttrendeistä ja sisältää uutuusarvioiden lisäksi matkajuttuja, reseptejä ja vinkkejä.

Viinistä viiniin -vuosikirja sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä sekä viininharrastajan hyötytietoa. Kirjakaupoissakin myytävä teos ilmestyy lokakuussa ja on suosittu lahjakirja.

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Suomen suosituin viini- ja ruoka-aiheinen uutiskirje antaa ajankohtaiset suositukset vuoden joka viikolle. Uutiskirjeellä on jo 90 000 viinistä ja ruoasta kiinnostunutta tilaajaa. Viikon viinivinkki tarjoaa sekä perinteisiä ilmoituspaikkoja että mahdollisuuden natiivimainontaan herkullisessa ympäristössä.
Viikon viinivinkki Special -ratkaisussa sisältö ja ulkoasu on ilmoittajan tuottamaa. Viesti voidaan kohdentaa postinumeroiden perusteella.

Viinilehti.fi

Tammikuussa 2016 uudistunut Suomen suurin viinisivusto tarjoaa päivittäin ajankohtaista tietoa viinistä, ruoasta ja hyvästä elämästä. Sivustolla on 70 000 viikottaista sivulatausta ja noin 20 000 kävijää. Sivuston suosittu Viinistä viiniin -hakupalvelu sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä.

Kysy erikoisratkaisuja

Autamme aineistojen tuottamisessa kaikkiin tarjoamiimme medioihin. Kysy erikoisratkaisuja, kuten sisältömainosta Viinilehti.fihin tai Viikon viinivinkkiin, kumppaniblogia, kilpailuja, dominanssia, tapettia, interstitiaalia ja videomainontaa.

Varaukset

Esko Rantala
046 600 0443
esko.rantala@viinilehti.fi

 

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä