Vuohenjuustolla kuorrutetut kesäkurpitsat

Resepti
Vuohenjuustolla kuorrutetut kesäkurpitsat

Ainekset

4 annosta
gluteeniton, kasvis, munaton
*
2 (á 200 g) vihreää tai keltaista kesäkurpitsaa
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1/2 dl tuoretta basilikaa silputtuna
50 g Waldemar Kuttucheddaria (Kolattu)
1 tl (luomu)hunajaa
1/2 tl merisuolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
ripaus punaisia chilihiutaleita tai paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Pese kesäkurpitsat ja halkaise pituussuunnassa.
2. Poista kurpitsan puolikkaista siemenet teelusikkaa apuna käyttäen.
3. Hienonna siemenet ja käytä ne täytteeseen.
4. Ripottele vähän oliiviöljyä kurpitsan puolikkaiden päälle ja hiero öljyä kauttaaltaan kurpitsan pintaan. Mausta ripauksella suolaa.
5. Hienonna basilika. Raasta tai murustele vuohenjuusto.
6. Valmista täyte sekoittamalla kulhossa kurpitsan siemenet, basilika, juustoraaste, hunaja, suola ja pippuri. Valuta hieman, jos täyte vaikuttaa vetiseltä.
7. Jaa täyte neljään osaan ja lisää täyte kurpitsojen päälle. Ripottele halutessasi vielä juustoraastetta pintaan.
8. Grillaa täytettyjä kurpitsoja noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea ja kurpitsat ovat pehmenneet hieman.
9. Koristele paprika- tai chilihiutaleilla ja tuorealla basilikalla.

Vinkki:
Kokeile täytteeseen myös muita juustoja.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä