Tuunattu hernekeitto

Ruoka
Tuunattu hernekeitto

Purkkihernekeitto muuntautuu vartissa salonkikelpoiseksi herkuksi pienellä tuunaamisella. Maistuu laskiaisena ja muulloinkin.

Ainekset

2 tlk (á 425 g) (kasvis)hernekeittoa
3-4 dl vettä
1 prk (120 g) smetanaa
1-2 rkl dijonsinappia
5 viipaletta patonkia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1/2 ruukkua lehtipersiljaa

Valmistusohje

Kuumenna keittotölkkien sisältö kattilassa yhdessä veden kanssa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kiehua 5–10 minuuttia.

Keiton kiehuessa mausta smetana sinapilla. Kuori ja hienonna valkosipulit.

Kuumenna öljyä pannulla ja lisää valkosipulit. Murustele sekaan leipäpalat ja paista, kunnes murut ovat rapeita ja saavat hieman väriä. Hienonna lehtipersiljan lehdet.

Soseuta hernekeitto sauvasekoittimella.

Jaa keitto tarjoiluastioihin. Levitä pinnalle dijon-smetanaa, ripottele leipämuruja ja koristele runsaalla määrällä lehtipersiljaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä