Ainekset
600 g vasikan sisäfileetä
2 kaltattua tomaattia
1 dl silputtuja oliiveja
2 raastettua paahtoleivän siivua
2 rkl silputtua ruohosipulia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl maustamatonta majoneesia
2 rkl raastettua parmesaanijuustoa
2 rkl Dijon-sinappia
mustapippuria
Valmistusohje
Tee pitkällä terävällä veitsellä viillot fileen paksusta päästä. Laita sinappi pursotinpussilla fileen sisään. Ruskista lihan pinta kauniin ruskeaksi pannulla. Sekoita reseptin raaka-aineet keskenään ja tarkista maku. Sivele tahna fileiden päälle ja paista 180-asteisessa uunissa n. 15 – 20 min. Anna fileiden vetäytyä hetki ennen kuin leikkaat viipaleiksi. Käytä paistoliemi kastikkeena. Tarjoile paistettujen tattien tai muiden sienien kanssa.