viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Tomaatilla kuorrutettu vasikanfile

26.06.2012 Antti Vahtera

Tee pitkällä terävällä veitsellä viillot fileen paksusta päästä. Laita sinappi pursotinpussilla fileen sisään. Ruskista lihan pinta kauniin ruskeaksi pannulla. Sekoita reseptin raaka-aineet keskenään ja tarkista maku. Sivele tahna fileiden päälle ja paista 180-asteisessa uunissa n. 15 – 20 min. Anna fileiden vetäytyä hetki ennen kuin leikkaat viipaleiksi. Käytä paistoliemi kastikkeena. Tarjoile paistettujen tattien tai muiden […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g vasikan sisäfileetä

2 kaltattua tomaattia

1 dl silputtuja oliiveja

2 raastettua paahtoleivän siivua

2 rkl silputtua ruohosipulia

1 valkosipulinkynsi

2 rkl maustamatonta majoneesia

2 rkl raastettua parmesaanijuustoa

2 rkl Dijon-sinappia

mustapippuria

Valmistusohje

Tee pitkällä terävällä veitsellä viillot fileen paksusta päästä. Laita sinappi pursotinpussilla fileen sisään. Ruskista lihan pinta kauniin ruskeaksi pannulla. Sekoita reseptin raaka-aineet keskenään ja tarkista maku. Sivele tahna fileiden päälle ja paista 180-asteisessa uunissa n. 15 – 20 min. Anna fileiden vetäytyä hetki ennen kuin leikkaat viipaleiksi. Käytä paistoliemi kastikkeena. Tarjoile paistettujen tattien tai muiden sienien kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä