Toast skagen

Vahteran resepti
Toast skagen

Ainekset

500 g katkarapuja (jumbo)
2 dl majoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
1/2 sitruunan mehu
tilliä hienonnettuna
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
*
4 viipaletta paahtoleipää
4 rkl kirkastettua voita
*
Koristeluun:
100 g muikun tai siian mätiä
tilliä
mustapippuria

Valmistusohje

Kuori katkaravut.

Sekoita majoneesi, sinappi, sitruunamehu, tilli ja katkaravut. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa suolaa.

Leikkaa paahtoleivistä kantit pois ja paahda kullankeltaisiksi paistinpannulla kirkastetussa voissa.

Kokoa leipien päälle rapumassaa ja lusikallinen mätiä. Koristele tillillä ja rouhi pintaan ripaus mustapippuria.

Viinisuositus

Zuccardi Blanc de Blancs Brut 2013

572837, Alkon tuotesivu
Kuohuviini / Mendoza / Argentiina
Zuccardi
Chardonnay
19,90 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Tyylikkään kuohuviinin omenainen, päärynäinen ja sitruksinen aromimaailma tuo herkullisen mausteen katkarapujen merellisiin vivahteisiin. Suuntäyttävä katkarapumassa ryhdittyy viinin viehkeiden kuplien ansiosta. Leivän ja kuohuviinin samanlaiset paahteiset aromit viimeistelevät herkullisen yhdistelmän.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä