Suppilovahveropasta

Resepti
Suppilovahveropasta

Sienestäjän unelma. Suppilovahveropasta ja lasi itävaltalaista valkoviiniä muuttavat hetkessä arjen juhlaksi!

Ainekset

4 annosta, kasvis
250 g (6-7 dl) suppilovahveroita
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 rkl voita
1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 prk (150 g) ranskankermaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 ruukku lehtipersiljaa
4 rkl (50 g) saksanpähkinöitä
*
Lisäksi:
2 pkt (á 250 g) tuorepastaa

Valmistusohje

  1. Putsaa ja pilko sieniä tarvittaessa hieman pienemmiksi. Jos käytät kuivattuja sieniä (25 g), liuota niitä vedessä, valuta, pilko ja käytä.

2. Kuori ja hienonna sipulit.

3. Kuullota sipulit voissa pannulla. Lisää sienet ja paista, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta.

5. Sekoita ranskankerma ja sinappi, lisää seos sienien sekaan. Sekoita sieniseos ja pasta.

6. Annostele pasta lautasille ja ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua lehtipersiljaa sekä hieman rouhittuja saksanpähkinöitä.

Viinisuositus

Steinschaden Grüner Veltliner Löss & Stein 2017

526027, Alkon tuotesivu
Valkoviini / DAC Kamptal / Niederösterreich, Itävalta
Godfried Steinschaden
Grüner Veltliner
10,91 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä