Suomipizza

Resepti
Suomipizza

Suomen kansallisruoasta ruisleivästä ja särjestä syntyy nopea herkku iltapalaksi tai itsenäisyyspäivän naposteltavaksi.

Ainekset

2 leipää, 4–6 annosta
munaton
*
1 reikäleipä
1 valkosipulinkynsi
4 rkl tomaattipyreetä
1/2 tl kuivattua timjamia
1 prk (275/180 g) Järkisärkeä (tomaatti&yrtit)
1 ps (150 g) juustoraastetta
1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1/2 dl valkosipuliruohoa (tai ruohosipulia) hienonnettuna

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise reikäleipä ja laita leivinpaperille uunipellille.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tomaattipyree, valkosipuli, timjami ja kalapurkin mausteliemi. Levitä seos reikäleiville.
4. Levitä kalapalat leipäpohjille ja ripottele päälle juustoraaste.
5. Paista uunissa noin 10 min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
6. Anna jäähtyä hetki. Ripottele pintaan runsaasti tuoreita yrttejä.

Viinisuositus

Thandi Shiraz Rosé 2017

473127, Alkon tuotesivu
Roseeviini / WO Stellenbosch / Etelä-Afrikka
Thandi Wines
Pinotage, Shiraz
9,40 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä