viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Sisäfileenoisetit ja papu-kaprishöystöä

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

n. 12 pientä keitettyä kiinteää perunaa

2 dl vihreitä tuoreita papuja

2 dl valkoisia tuoreita papuja

2 kaltattua tomaattia

2 silputtua salottisipulia

1 dl kaprista

1 dl oliiviöljyä

1 dl silputtua persiljaa

1 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Parhaat pääsiäisviinit

14.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

TOP 5: Raikkaat kevätviinit

06.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + Kuva Shutterstock

Viinimatka Amerikkaan: Yhdysvaltojen viinialueet ja -rypäleet

05.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä