viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Sinappipossupasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300 g possun sisäfileetä

2 dl kermaa

2 rkl karkeaa tai ”normaalia” Dijon-sinappia

2 dl lihalientä

voita

vehnäjauhoja

suolaa

pippuria

sahramia

Valmistusohje

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan al dente –kypsyyteen. Valuta ja pyöräytä pasta kastikkeessa. Asettele lihaviipaleet kauniisti pastan kanssa lautaselle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä