Siemennäkkäri

Siemennäkkäri

Siemennäkkäri on helppo herkku ja mainio tarjottava niin juhlissa kuin arkenakin, brunssilla ja iltapalalla.

1 h 10 min
servings 6 annosta

26.04.2018 Teresa Välimäki + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

3 dl siemeniä (esim. auringonkukan-, kurpitsan- ja seesaminsiemeniä)

1 dl chia-siemeniä

2 dl kuumaa vettä

3 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki siemennäkkärin ainekset kulhossa.
2. Anna taikinan turvota 10 minuuttia kelmulla peitettynä.
3. Levitä taikina kostutetun lusikan avulla ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle uunipellille.
4. Paista 175-asteessa 50–60 minuuttia.
5. Jäähdytä ja paloittele.
6. Tarjoa esimerkiksi avokadohummuksen kanssa.

Brunssiviinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla