viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Raputäytteiset munat

13.03.2017 Elisa Johansson

Muna ja avokado on nyt muotia. Niistä syntyy pääsiäisen helpoin alkupala, joka tarjoillaan kuohuviinin kera.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8 munaa

vettä

1 ps (180 g) pakastekatkarapuja

1/2 avokado

1 dl ranskankermaa

1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä kananmunat vedessä kypsiksi noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut veitsellä tasaiseksi massaksi. Säästä muutama rapu koristeluun.
  3. Halkaise avokado, poista kivi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta haarukalla.
  4. Sekoita ranskankerma, avakadosose, katkarapumassa ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Kuori jäähtyneet munat ja täytä raputäytteellä. Tarjoa alkupalana tai brunssilla.

Viinisuositus:

Zuccardi Blanc de Blancs Brut 2013

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Argentiina
19,90 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

 

 

 

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kala-katkarapuleipä

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Vihreä shakshuka

time Created with Sketch.
25 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Pomelo-rapusalaatti ja verigreippivinegretti

time Created with Sketch.
30 min
Kalaruoka

Lue lisää

Parhaat pääsiäisviinit

14.03.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Taianomaisiin kesähetkiin: Viinilehden Vuoden samppanja -hopeamitalisti ja upea rapukääretorttu

Kaupallinen yhteistyö

29.05.2023 Viinilehden toimitus

Huippuriesling ja rapu-lohipiirakka on kesäjuhlien täydellinen yhdistelmä

Kaupallinen yhteistyö

22.05.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä