Rapea vuohenjuustosalaatti

Vahteran resepti
Rapea vuohenjuustosalaatti

Ainekset

1 tanko minivuohenjuustoa
4 siivua tummaa leipää
1 kerä rapeaa salaattia
1 nippu retiisiä
2-3 kevätsipulia

Salaatinkastike

2 dl maissiöljyä
0,5 dl punaviinietikkaa
1 salottisipuli
2 rkl Dijon-sinappia
1 tl sokeria
Maldon -suolaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Leikkaa juusto puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Gratinoi 220-aseisessa uunissa tai vastuksen alla kunnes juusto on saanut kauniin värin. Leikkaa leipä suikaleiksi. Paahda leivät pannussa oliiviöljyssä. Revi salaatti pieneksi, silppua sipulit ja viipaloi retiisit. Sekoita ainekset keskenään salaatinkasikkeen kera ja asettele vuohenjuusto salaatin päälle.

Salaatinkastike

Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Sekoita sinappi ja sipuli keskenään. Lisää öljyä ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää punaviinietikka. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike pulloon ja ravistele sitä ennen käyttöä.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä