viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Raparperi-mansikka-kookoskulho
Yleinen

Raparperi-mansikka-kookoskulho

26.04.2018 Teresa Välimäki + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
10 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Raparperi-mansikka-kookoskulhot valmistuvat hetkessä. Koristele kauden marjoilla tai syötävillä kukilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

200 g raparperia

1/2 l mansikoita

5 dl kookosjogurttia

1/2 dl auringonkukansiemeniä

1 dl paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita

3 rkl hunajaa tai agave-siirappia

*

Koristeluun:

paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita

tuoreita marjoja

syötäviä kukkia

Valmistusohje

1. Pese ja kuivaa raparperin varret. Kuori tarvittaessa ja paloittele. Puhdista mansikat ja siirrä ne yhdessä raparperipalojen kanssa tehosekoittimen kannuun tai käytä sauvasekoitinta.
2. Lisää jogurtti, siemenet, kookoslastut ja hunaja.
3. Käynnistä kone, sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
4. Kaada seos annoskulhoihin ja koristele pinta marjoilla, syötävillä kukilla ja kookoslastuilla.

Viinisuositus

Wolfberger (W) Crémant d’Alsace Organic Brut

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Alsace
17,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Vihreä shakshuka

time Created with Sketch.
25 min
Kasvisruoka
Jälkiruoka

Vadelma-raparperi-jogurtti-juustokakku

time Created with Sketch.
hyytyminen 6 h valmistusaika 30 min
Leivonnainen
Alkuruoka

Mansikka-melonisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kasvisruoka

Lue lisää

Raparperi + viini: näin yhdistät ja onnistut!

15.05.2022 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

Helppo ja herkullinen vegebrunssi + kuohuviinit

08.02.2022 Reseptit ja tyyli: Teresa Välimäki Kuvat: Laura Riihelä

Uudenvuoden tarjottavat: illan bileet ja aamun brunssi

20.12.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä