viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Porkkanahummus

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa hummusta erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton, munaton

2 dl porkkanasosetta (esim. Pirkka)

2 rkl tahinia

1 rkl seesaminsiemenöljyä

1 rkl sitruunanmehua

1 tl jauhettua juustokuminaa

1/2 tl suolaa

(hunajaa)

Valmistusohje

1. Sekoita porkkanasoseen joukkoon tahinitahna, seesaminsiemenöljy, sitruunanmehu, juustokumina ja suola. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja hunajalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki: Tarjoa tahnoja erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina. Tai tahnabaarissa yhdessä tryffelitahnan ja kirpeän pinaatti-yrtti-limettidipin kanssa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Milloin viiniköynnöstä voi kutsua vanhaksi?

25.11.2024 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Syvällinen amarone – pruuvissa neljä talvista meditaatioviiniä

25.11.2024 Christina Suominen

8-prosenttinen mikä?

25.11.2024 Mika Vanne + kuva Shutterstock + kaavio Satu Salmitie

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä