viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Porkkanahummus

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa hummusta erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton, munaton

2 dl porkkanasosetta (esim. Pirkka)

2 rkl tahinia

1 rkl seesaminsiemenöljyä

1 rkl sitruunanmehua

1 tl jauhettua juustokuminaa

1/2 tl suolaa

(hunajaa)

Valmistusohje

1. Sekoita porkkanasoseen joukkoon tahinitahna, seesaminsiemenöljy, sitruunanmehu, juustokumina ja suola. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja hunajalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki: Tarjoa tahnoja erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina. Tai tahnabaarissa yhdessä tryffelitahnan ja kirpeän pinaatti-yrtti-limettidipin kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä