Papu-fenkolisalaatti

Resepti
Papu-fenkolisalaatti

Tarjoa papu-fenkolisalaattia brunssilla brie-munakkaan ja uuden maailman kuohuviinin seurassa.

Ainekset

6 annosta
gluteeniton, maidoton, munaton, kasvis
10 min + 2 h sulamiseen
*
200 g edamame-papuja (pakaste)
1 fenkoli
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Sulata pavut hellästi (mielellään yön yli jääkaapissa).
2. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
3. Laita pavut ja fenkolit kulhoon. Lisää kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, mustapippuri sekä sokeri. Kääntele sekaisin.
4. Tarjoile papusalaattia yrttisen brie-uunimunakkaan rinnalla.

Viinisuositus

Nepenthe Prestige Cuvée Chardonnay Pinot Noir Extra Dry

506447, Alkon tuotesivu
Kuohuviini / Adelaide Hills / Australia
Australian Vintage
Chardonnay, Pinot Noir
15,90 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Erittäin hedelmäinen, vienon kermainen ja pähkinäinenkin maku. Runsas kuohuviini eksoottisissa aromeissaan, viehkeässä makeudessaan ja pehmeässä maussaan on erinomainen valinta runsasmakuiselle brunssille. Erityisen hyvin viini sopii yrttisen brie-munakkaan seuraksi, jota tarjoillaan papu-fenkolisalaatin kanssa.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä