Olut-sipulihilloke

Resepti
Olut-sipulihilloke

Tarjoa sipulihilloketta juustojen kanssa. Juomaksi sopii vintage-oluet.

Ainekset

2 isoa sipulia
1/2 dl makeaa ale-olutta (esim. Duvel)
1/2 dl fariinisokeria
1/2 dl balsamiviinietikkaa
muutama timjaminoksa

Valmistusohje

1. Kuori ja pilko sipulit.
2. Kiehauta olut kattilassa ja lisää sipulit.
3. Lisää fariinisokeri, balsamiviinietikka ja timjaminnoksat lehtineen ja ruoteineen.
4. Anna kiehua 30 minuuttia. Nosta timjamin oksat pois.
5. Jäähdytä.
6. Tarjoa kypsytettyjen juustojen kanssa.

Ohjeesta tulee noin purkillinen (2 dl) hilloketta.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä