Laskiaishodari

Resepti
Laskiaishodari

Perinteinen laskiaispulla muuntautuu hauskasti hodariksi. Parasta nautittuna pulkkamäen jälkeen.

Ainekset

8 kpl
20 min + 2 h kohottamiseen, paistamiseen
*
1 pkt pakastepullataikinaa (esim. Vaasan kotiuunin)
1 muna
3 rkl raesokeria
1 1/2 dl kuohukermaa
1 tl vanilijasokeria
noin 1 dl vadelmahilloa
150 g mantelimassaa

Valmistusohje

1. Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Muotoile taikinasta 8 pitkulaista pientä pullaa. Anna kohota pellillä leivinpaperin päällä vähintään puoli tuntia.
3. Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria ja paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
4. Vatkaa vaniljasokerilla maustettu kerma vaahdoksi. Laita kermavaahto pursotuspussiin. Laita vadelmahillo toiseen pursotuspussiin.
5. Muotoile mantelimassasta 8 pitkulaista ”nakkia”.
6. Halkaise jäähtyneet pullat, pursota väliin kermavaahtoa. Asettele mantelimassanakki pullan väliin ja pursota vadelmahillosta ”ketsuppiraidat”.

 

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä