viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Lanttu-waldorf-salaatti

13.02.2017 Arto Rastas + Kuva Sami Repo

Waldorf-salaatti on klassikko. Kokeile valmistaa se vaihteeksi lantusta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton

15 min + 30 min maustumiseen

*

1 1/2 dl vettä

1/2 dl sokeria

1/2 dl väkiviinaetikkaa

4 dl lanttua raastettuna

1 omena raastettuna

1 dl majoneesia

1/2 dl pähkinää (hassel- , saksan- tai maapähkinää) hienonnettuna

1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka.
2. Kaada kuumana lantturaasteen päälle. Anna maustua puoli tuntia.
3. Siivilöi liemi lantuista pois huolellisesti ja lisää loput ainekset. Sekoita salaatti hyvin.
4. Tarjoa lanttu-waldorf lisäkesalaattina liharuokien kanssa.

Vinkki:
Tarjoile hirvipyöryköiden kanssa

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Feta-kvinoasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Lanttu-salviaraviolit

time Created with Sketch.
1 h 30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Hurmaava joulumenu

03.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Sami Repo

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä