viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Appelsiiniletut ja vaniljajäätelöä

26.06.2012 Antti Vahtera

Sekoita maitoon munat, jauhot, sokeri ja raastettu appelsiinin kuori. Paista taikinasta teflonpannulla räiskäleitä. Kuumenna appelsiinin mehu liköörin ja kerman kanssa laakeassa kasarissa ja keitä kastiketta hetki kasaan. Taita räiskäleet taskuiksi lautaselle ja laita taskuihin pallo jäätelöä. Kaada kastiketta räiskäleiden päälle. Aloita herkuttelu nopeasti.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

0,5 dl maitoa

1,5 dl vehnäjauhoja

2 munaa

2 rkl sokeria

1 appelsiinin kuori hienoksi raastettuna

2 rkl voita

1 appelsiinin mehu

4 cl appelsiinilikööriä

1 dl kermaa

vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Sekoita maitoon munat, jauhot, sokeri ja raastettu appelsiinin kuori. Paista taikinasta teflonpannulla räiskäleitä. Kuumenna appelsiinin mehu liköörin ja kerman kanssa laakeassa kasarissa ja keitä kastiketta hetki kasaan. Taita räiskäleet taskuiksi lautaselle ja laita taskuihin pallo jäätelöä. Kaada kastiketta räiskäleiden päälle. Aloita herkuttelu nopeasti.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?

09.04.2024 Maija Männistö + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä