Aasialaiset kalapullat

Resepti
Aasialaiset kalapullat

Ainekset

4 annosta
gluteeniton
30 minuuttia
*
400 g vaaleaa kalaa (nahatonta)
1/2–1 punainen chili
2 tl inkivääriä raatettuna
1 limetin kuori ja mehu
1 muna
3/4 dl (yhteensä) korianteria, minttua ja thaibasilikaa hienonnettuna
1 rkl kalakastiketta tai soijaa (gluteeniton)
1/2 tl suolaa
1/4 tl pippuria
*
Lisäksi:
6–7 dl kalalientä kuutiosta tai fondista
kaffirlimen lehtiä
seesamiöljyä

Valmistusohje

1. Jauha kala karkeasti monitoimikoneen terällä. Siirrä kulhoon. Silppua chili, raasta inkivääri ja limetin kuori, purista limetistä mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
2. Pyörittele taikinasta golfpallon kokoisia pullia.
3. Hauduta kalalientä kaffilimen lehtien kanssa 5 minuuttia. Kypsennä aina 4 kalapullaa kerrallaan hiljalleen poreilevassa liemessä. Kypsennysaika on 3–4 minuuttia.
4. Ruskista pullat pannulla seesamiöljyssä ennen tarjoamista.

Vinkki: Aasialaisten kalapullien raaka-aineeksi käyvät kaikki kotimaiset kalat. Tarjoa pullat nuudeleiden ja yrttien kanssa.

Viinisuositus

Plan B Riesling 2017

588837, Alkon tuotesivu
Valkoviini / Frankland River / Länsi-Australia, Australia
Plan B Wines
Riesling
15,29 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä