Ainekset
2 pkt tuorepasta-ravioleja (esim. Pirkka Parhaat ricotta-pinaatti)
vettä
suolaa
*
Lisäksi:
50–75 g voita
1 dl pinjansiemeniä
1 dl yrttejä silputtuna (esim. ruohosipulia, salviaa, persiljaa)
Valmistusohje
1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes niissä on kaunis väri.
2. Hienonna yrtit.
3. Laita voi pieneen kattilaan. Kuumenna, kunnes voi alkaa ruskistua ja on kauniin vaalean ruskeaa. Lisää puolet yrteistä voihin. Nosta kattila pois liedeltä.
4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
5. Siivilöi raviolit keitinvedestä ja laita tarjolle lautaselle. Kaada päälle ruskistunut voi. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja loput yrtit. Nauti heti.
Viinisuositukset: