viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Possunfilee
Reseptit

Yrteillä täytetty toskanalainen possunfilee

30.03.2021 Sanna Kekäläinen + Kuvat Reetta Pasanen + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo

time Created with Sketch.
1 h 20 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Possunfileen sisältä löytyy maukas yllätys toskanalaiseen tapaan - yrteistä ja sardelleista tehty makuraita. Tarjoa sen kanssa tomaattikastiketta ja vaikkapa valkosipulissa paistettua pinaattia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 possun sisäfilee

suolaa

mustapippuria myllystä

4 valkosipulinkynttä

4 rkl rosmariinia hienonnettuna

4 rkl salviaa hienonnettuna

2 sardelli- tai anjovisfileetä

noin 3/4 dl oliiviöljyä

*

Paistamiseen:

voi-öljyseosta

*

Lisäksi:

paistinarua

paistilämpömittari

*

Tarjoiluun ja koristeluun:

tomaattikastiketta

oliiveja

salviaa

Valmistusohje