Ainekset
2,5 dl vehnäjauhoja
100 g notkeaa voita
2 rkl vettä
suolaa
6–7 kpl tuoretta viikunaa
1 rasia vuohenjuustoa (tuore)
2 kananmunaa
2–3 rkl sokeria
(tilkka kermaa)
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
2,5 dl vehnäjauhoja
100 g notkeaa voita
2 rkl vettä
suolaa
6–7 kpl tuoretta viikunaa
1 rasia vuohenjuustoa (tuore)
2 kananmunaa
2–3 rkl sokeria
(tilkka kermaa)
Juuston ja viinin rakkaustarina on ikuinen. Poimimme viidelle herkulliselle ranskalaisjuustolle täydelliset viiniparit.
Taidokkaasti väärennetyn maalauksen erottaminen aidosta voi olla vaikeaa asiantuntijalle ja maallikolle mahdotonta. Sama koskee viinejä. Mutta jos nauttii lasillisesta, onko väliä, vaikka siinä olisikin jotain muuta kuin luulee?
Hyvä viini korostaa klassisen lihatartarin hienostuneita makuja. Erilaisilla viiniparituksilla annoksen makumaailmaa voi taivuttaa uusiin suuntiin.