Ainekset
Varhaiskaalisalaatti:
400 g varhaiskaalia
3 rkl oliiviöljyä
½ tl sormisuolaa
10 rouhaisua rouheaa mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
½ luomusitruunan raastettu kuori
6 kevätsipulin vihreää vartta hienonnettuna
*
Dijon-jogurttikastike:
6 rkl turkkilaista jogurttia
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
1 ½ tl dijon-sinappia
¼ tl sormisuolaa
muutama rouhaisu mustapippuria
1 tl sitruunamehua
Valmistusohje
1. Halkaise varhaiskaali, poista kova kanta ja suikaloi.
2. Laita kulhoon varhaiskaalisuikaleet ja loput ainekset. Hiero mausteita käsin kaalisuikaleiden kanssa, kunnes ne ovat kiiltäviä ja pehmeitä.
3. Sekoita dijon-jogurttikastikkeen ainekset keskenään.