viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Tryffelitahna

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa tryffelitahnaa kesäisten kasvisten tai paahdetun leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Gluteeniton, kasvis, munaton

5 min

*

250 g mascarponejuustoa

2 tl tryffeliöljyä

1 tl sinapinsiemeniä

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

1. Vatkaa mascarponejuusto kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta tryffeliöljyllä, sinapinsiemenillä ja suolalla.
2. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää.

Vinkki: Yllätä vieraasi tahnabaarilla. Tarjoa tryffelitahnan lisäksi porkkanahummusta ja pinaatti-yrtti-limettidippiä.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä