viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Tryffelitahna

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa tryffelitahnaa kesäisten kasvisten tai paahdetun leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Gluteeniton, kasvis, munaton

5 min

*

250 g mascarponejuustoa

2 tl tryffeliöljyä

1 tl sinapinsiemeniä

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

1. Vatkaa mascarponejuusto kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta tryffeliöljyllä, sinapinsiemenillä ja suolalla.
2. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää.

Vinkki: Yllätä vieraasi tahnabaarilla. Tarjoa tryffelitahnan lisäksi porkkanahummusta ja pinaatti-yrtti-limettidippiä.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Milloin viiniköynnöstä voi kutsua vanhaksi?

25.11.2024 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Syvällinen amarone – pruuvissa neljä talvista meditaatioviiniä

25.11.2024 Christina Suominen

8-prosenttinen mikä?

25.11.2024 Mika Vanne + kuva Shutterstock + kaavio Satu Salmitie

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä