viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Tournedos Rossini

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Paista pannulla kevyesti ja mausta pippurilla ja suolalla. Nosta fileet uunikasariin ja lisää kasariin vasikanlientä (fondia). Kypsennä n. 15 min. 200-asteisessa uunissa mediumiksi. Tee tryffelistä pieniä lastuja. Leikkaa ankanmaksa pieneksi siivuksi ja jos maksa on tuoretta, paista sitä teflonpannulla muutama sekunti molemmin puolin. Nosta maksat ja tryffelilastut pihvien päälle ja […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

700 - 800 g naudan sisäfileetä

pala tryffeliä

80 - 100 g ankanmaksaa

2 dl vasikanlientä

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Paista pannulla kevyesti ja mausta pippurilla ja suolalla. Nosta fileet uunikasariin ja lisää kasariin vasikanlientä (fondia). Kypsennä n. 15 min. 200-asteisessa uunissa mediumiksi. Tee tryffelistä pieniä lastuja. Leikkaa ankanmaksa pieneksi siivuksi ja jos maksa on tuoretta, paista sitä teflonpannulla muutama sekunti molemmin puolin. Nosta maksat ja tryffelilastut pihvien päälle ja kaada siivilöity vasikanliemi niiden päälle.

Tarjoile paistettujen puikulaperunoiden kanssa

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä