Ainekset
1 pkt (250 g) tofua
¼ tl suolaa
2 tl öljyä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 kiinankaali
1 rku korianteria hienonnettuna
1 rkl öljyä
1 pkt (180 g) riisinuudeleita
*
Kastike:
2 rkl öljyä
4 rkl soijaa
1 rkl gochujang-chilitahnaa
3 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl vaahterasiirappia
2 rkl vettä
Valmistusohje
1. Kääri tofu keittiöpyyhkeeseen ja aseta painoksi päälle esimerkiksi leikkuulauta. Anna kuivua puolisen tuntia. Raasta tofu karkeaksi raasteeksi, lisää suola ja öljy.
2. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes tofu alkaa rapeutua. Sekoita pari kertaa paahtamisen aikana.
3. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi kiinankaali. Hienonna korianteri.
4. Paista sipuli pehmeäksi öljyssä. Lisää valkosipuli ja paista hetki. Lisää kiinankaali ja paista kymmenen minuuttia. Lisää paahdettu tofu.
5. Vatkaa kastikkeen ainekset sekaisin kulhossa. Lisää kastike pannulle.
6. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää nuudelit ja hienonnettu korianteri pannulle. Lisää suolaa tarvittaessa (riippuu käyttämäsi soijan suolaisuudesta). Tarjoa tofuwokki suositusviinin kanssa.