viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Toast skagen

11.01.2017 Antti Vahtera + viinisuositus Antti Rinta-Huumo + kuva Sami Repo

time Created with Sketch.
15 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Tee herkullinen toast skagen Antti Vahteran reseptillä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g katkarapuja (jumbo)

2 dl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

1/2 sitruunan mehu

tilliä hienonnettuna

ripaus mustapippuria

ripaus suolaa

*

4 viipaletta paahtoleipää

4 rkl kirkastettua voita

*

Koristeluun:

100 g muikun tai siian mätiä

tilliä

mustapippuria

Valmistusohje

Kuori katkaravut.

Sekoita majoneesi, sinappi, sitruunamehu, tilli ja katkaravut. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa suolaa.

Leikkaa paahtoleivistä kantit pois ja paahda kullankeltaisiksi paistinpannulla kirkastetussa voissa.

Kokoa leipien päälle rapumassaa ja lusikallinen mätiä. Koristele tillillä ja rouhi pintaan ripaus mustapippuria.

Viinisuositus

 

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä