viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Toast skagen

11.01.2017 Antti Vahtera + viinisuositus Antti Rinta-Huumo + kuva Sami Repo

time Created with Sketch.
15 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Tee herkullinen toast skagen Antti Vahteran reseptillä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g katkarapuja (jumbo)

2 dl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

1/2 sitruunan mehu

tilliä hienonnettuna

ripaus mustapippuria

ripaus suolaa

*

4 viipaletta paahtoleipää

4 rkl kirkastettua voita

*

Koristeluun:

100 g muikun tai siian mätiä

tilliä

mustapippuria

Valmistusohje

Kuori katkaravut.

Sekoita majoneesi, sinappi, sitruunamehu, tilli ja katkaravut. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa suolaa.

Leikkaa paahtoleivistä kantit pois ja paahda kullankeltaisiksi paistinpannulla kirkastetussa voissa.

Kokoa leipien päälle rapumassaa ja lusikallinen mätiä. Koristele tillillä ja rouhi pintaan ripaus mustapippuria.

Viinisuositus

 

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Viinimestari Krista Mänttäri: ”Kun etsin viinejä, saan hullutella täysillä”

10.04.2025 Paula Kultanen Ribas + Kuvat Johanna Erjonsalo

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä