viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Ruisleipä-särkipizza
Yleinen

Ruisleipä-särkipizza

27.11.2018 Elisa Johansson + Kuva Sami Piskonen + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

Suomen kansallisruoasta ruisleivästä ja särjestä syntyy nopea herkku vaikka iltapalaksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 leipää, 4–6 annosta

munaton

*

1 reikäleipä

1 valkosipulinkynsi

4 rkl tomaattipyreetä

1/2 tl kuivattua timjamia

1 prk (275/180 g) Järkisärkeä (tomaatti&yrtit)

1 ps (150 g) juustoraastetta

1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

1/2 dl valkosipuliruohoa (tai ruohosipulia) hienonnettuna

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise reikäleipä ja laita leivinpaperille uunipellille.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tomaattipyree, valkosipuli, timjami ja kalapurkin mausteliemi. Levitä seos reikäleiville.
4. Levitä kalapalat leipäpohjille ja ripottele päälle juustoraaste.
5. Paista uunissa noin 10 min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
6. Anna jäähtyä hetki. Ripottele pintaan runsaasti tuoreita yrttejä.

Viinisuositus

Torres Digno Cabernet Sauvignon Rosé 2020

Alkon tuotenro 1:

Roseeviini
11,99 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka
Alkuruoka

Parsa-naanleipä-pizza

time Created with Sketch.
25 min
Munaton Kasvisruoka
Alkuruoka

Perunapizza bianco

time Created with Sketch.
45 min
Gluteeniton Kasvisruoka

Lue lisää

Ei mikään roskakala – särjen syöminen on ekoteko!

11.05.2021 Teksti ja kuvat Ville Palonen, resepti Elisa Johansson + ruokakuva Laura Riihelä

Pizzaviinit – 5 loistavaa pizza-viinikomboa!

04.05.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Tyylikkäästi talven juhlahetkiin!

Kaupallinen yhteistyö

30.11.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä