viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Sinappipossupasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300 g possun sisäfileetä

2 dl kermaa

2 rkl karkeaa tai ”normaalia” Dijon-sinappia

2 dl lihalientä

voita

vehnäjauhoja

suolaa

pippuria

sahramia

Valmistusohje

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan al dente –kypsyyteen. Valuta ja pyöräytä pasta kastikkeessa. Asettele lihaviipaleet kauniisti pastan kanssa lautaselle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Carmelo Peña Santana – Kanariansaarten viinit uuden aallon kärjessä

21.02.2025 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Kysyimme guruilta: juomapari lapsuuden lempiruoalle

11.02.2025 Wenla Wallin + kuvat Satu Salmitie ja haastateltavat

Viinilehden toimituksen suosikkiroseet

10.02.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä