viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Siikacheviche

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista siikafileestä ruodot, myös selästä. Levitä suola ja sokeri siikafileen päälle ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Huuhtele kevyesti suolat ja sokerit pinnalta ja kuivaa filee. Leikkaa siiasta ohuita siivuja. Leikkaa kirsikkatomaatit ohuiksi viipaleiksi, samoin kevätsipulin varret. Laita ainekset kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy sekä viinietikka. Sekoita ja jätä vetäytymään hetkeksi. Tarjoa siian ja […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 villinä kasvaneen siian filee

1 rkl keskikarkeaa merisuolaa

vajaa rkl sokeria

6–7 kpl kirsikkatomaattia

3 rkl kevätsipulisilppua

3 rkl oliiviöljyä

1 rkl viinietikkaa

Valmistusohje

Poista siikafileestä ruodot, myös selästä. Levitä suola ja sokeri siikafileen päälle ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Huuhtele kevyesti suolat ja sokerit pinnalta ja kuivaa filee. Leikkaa siiasta ohuita siivuja.

Leikkaa kirsikkatomaatit ohuiksi viipaleiksi, samoin kevätsipulin varret. Laita ainekset kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy sekä viinietikka. Sekoita ja jätä vetäytymään hetkeksi. Tarjoa siian ja hyvän saaristolaisleivän (esimerkiksi Rostenin Jurmon) kera.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Pikkujoulujen parhaat: reseptit, viinit & cocktailit

12.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä