Ainekset
2 valkosipulinkynttä
2 rkl seesamiöljyä
2 rkl fariinisokeria
2 rkl misotahnaa
1 l kasvislientä
½ dl soijaa
2 rkl riisiviinietikkaa
suolaa
*
Lisäksi:
200 g udon-nuudeleita (esim. Yutaka-tuotemerkki)
2 munaa
2 paksoi-kaalia
200 g suppilovahveroita paistettuna
1 dl kevätsipulia hienonnettuna
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Valmistusohje
1. Valmista ramen-liemi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sitä hetki seesamiöljyssä kattilan pohjalla.
2. Lisää fariinisokeri, misotahna ja jatka kuullottamista.
3. Lisää lopuksi kasvisliemi, etikka ja soija. Hauduta lientä hetki. Maista lientä ja mausta tarvittaessa suolalla.
4. Keitä nuudelit kypsiksi toisessa kattilassa.
5. Keitä kananmunia 6 minuuttia kieuvassa vedessä. Kuori munat ja halkaise ne.
6. Paista sienet kypsiksi pannulla.
7. Halkaise paksoit ja lisää ramen-liemeen, hauduta hetki.
8. Annostele nuudelit lautaselle, kaada kuumaa lientä päälle ja asettele loput ainekset keittolautaselle.