Ainekset
25 g voita
4 munaa
3 dl täysmaitoa
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 rkl öljyä
2 rkl kuivattuja sieniä hienonnettuna
1 tl suolaa
mustapippuria
*
Päälle:
100 g pekonikuutiota
1 omena kuutioituna
2 rkl voita
½ dl parmesaania lastuina
viinisuolaheinää
Valmistusohje
1. Laita voinokare valurautapaistinpannuun tai muuhun uunin kestävään metalliastiaan. Nosta pannu uuniin ja lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Sekoita kulhossa munat, maito, jauhot ja öljy. Lisää kuivatut sienet hienonnettuna ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Nosta kuuma pannu uunista ja kaada siihen taikina. Laita pannu takaisin uuniin ja anna pannarin paistua kypsäksi 15–20 minuuttia.
4. Paista pekoneita pannulla. Lisää loppuvaiheessa kuutioidut omenat ja voi. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
5. Kokoa kypsän sienipannarin päälle kasa viinisuolaheinää ja pekoni-omenaseosta. Raasta päälle parmesaania. Nauti pannukakku lämpimänä.