Ainekset
2 leipää, 4–6 annosta
munaton
*
1 reikäleipä
1 valkosipulinkynsi
4 rkl tomaattipyreetä
1/2 tl kuivattua timjamia
1 prk (275/180 g) Järkisärkeä (tomaatti&yrtit)
1 ps (150 g) juustoraastetta
1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1/2 dl valkosipuliruohoa (tai ruohosipulia) hienonnettuna
Valmistusohje
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise reikäleipä ja laita leivinpaperille uunipellille.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tomaattipyree, valkosipuli, timjami ja kalapurkin mausteliemi. Levitä seos reikäleiville.
4. Levitä kalapalat leipäpohjille ja ripottele päälle juustoraaste.
5. Paista uunissa noin 10 min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
6. Anna jäähtyä hetki. Ripottele pintaan runsaasti tuoreita yrttejä.