viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Ratatouille

26.06.2012 Antti Vahtera

Paloittele kasvikset noin 2 cm kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munankoisot oliiviöljyssä hetkisen Lisää kaikki kasvikset joukkoon ja anna kuumentua. Lisää myös tomaatit, mausteet ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia. Muista sekoittaa välillä. Tarkista maku. Kasvispadan voit tarjoilla sellaisenaan, tai grillatun kalan ja lihan lisäkkeenä mainio.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

oliiviöljyä

2 sipulia

2 punaista paprikaa

2 vihreää paprikaa

2 munankoisoa

2 pientä kesäkurpitsaa

4 dl kaltattuja tomaatteja

4 dl tomaattimurskaa

1 laakerinlehti

5 murskattua valkosipulinkynttä

1 puntti persiljaa

4 tuoretta timjaminoksaa

3 dl tuoreita basilikan lehtiä

0.5 dl tuoreita rosmariinin lehtiä

mustapippuria myllystä

suolaa myllystä

Valmistusohje

Paloittele kasvikset noin 2 cm kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munankoisot oliiviöljyssä hetkisen Lisää kaikki kasvikset joukkoon ja anna kuumentua. Lisää myös tomaatit, mausteet ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia. Muista sekoittaa välillä. Tarkista maku. Kasvispadan voit tarjoilla sellaisenaan, tai grillatun kalan ja lihan lisäkkeenä mainio.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä