Ratatouille

Paloittele kasvikset noin 2 cm kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munankoisot oliiviöljyssä hetkisen Lisää kaikki kasvikset joukkoon ja anna kuumentua. Lisää myös tomaatit, mausteet ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia. Muista sekoittaa välillä. Tarkista maku. Kasvispadan voit tarjoilla sellaisenaan, tai grillatun kalan ja lihan lisäkkeenä mainio.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

oliiviöljyä

2 sipulia

2 punaista paprikaa

2 vihreää paprikaa

2 munankoisoa

2 pientä kesäkurpitsaa

4 dl kaltattuja tomaatteja

4 dl tomaattimurskaa

1 laakerinlehti

5 murskattua valkosipulinkynttä

1 puntti persiljaa

4 tuoretta timjaminoksaa

3 dl tuoreita basilikan lehtiä

0.5 dl tuoreita rosmariinin lehtiä

mustapippuria myllystä

suolaa myllystä

Valmistusohje

Paloittele kasvikset noin 2 cm kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munankoisot oliiviöljyssä hetkisen Lisää kaikki kasvikset joukkoon ja anna kuumentua. Lisää myös tomaatit, mausteet ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia. Muista sekoittaa välillä. Tarkista maku. Kasvispadan voit tarjoilla sellaisenaan, tai grillatun kalan ja lihan lisäkkeenä mainio.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla