viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Rapukeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää kuuma rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

5 dl rapulientä

4 dl kuohukermaa

20 kuorittua ravunpyrstöä

2 rkl vehnäjauhoja

1 rkl voita

valko- ja mustapippuria myllystä

cayennepippuria

suolaa

Valmistusohje

Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää kuuma rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä