viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Rapukeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää kuuma rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

5 dl rapulientä

4 dl kuohukermaa

20 kuorittua ravunpyrstöä

2 rkl vehnäjauhoja

1 rkl voita

valko- ja mustapippuria myllystä

cayennepippuria

suolaa

Valmistusohje

Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää kuuma rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Frio Nordic

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Voisiko tulevaisuudessa ostaa ravintolasta viiniä mukaan?

16.04.2025 Annukka Oksanen + kuvat Satu Salmitie ja Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä