viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Rapukeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää kuuma rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

5 dl rapulientä

4 dl kuohukermaa

20 kuorittua ravunpyrstöä

2 rkl vehnäjauhoja

1 rkl voita

valko- ja mustapippuria myllystä

cayennepippuria

suolaa

Valmistusohje

Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää kuuma rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Viinipodi: Jakso 3 – Ilkka Sirén ja mielenkiintoiset viinialueet 2025

15.01.2025 Anna-Kaisa Karppinen

Alkon uutuudet – uutuusviinit talvikauteen

15.01.2025 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä