Ainekset
200 g raparperia
1/2 l mansikoita
5 dl kookosjogurttia
1/2 dl auringonkukansiemeniä
1 dl paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita
3 rkl hunajaa tai agave-siirappia
*
Koristeluun:
paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita
tuoreita marjoja
syötäviä kukkia
Valmistusohje
1. Pese ja kuivaa raparperin varret. Kuori tarvittaessa ja paloittele. Puhdista mansikat ja siirrä ne yhdessä raparperipalojen kanssa tehosekoittimen kannuun tai käytä sauvasekoitinta.
2. Lisää jogurtti, siemenet, kookoslastut ja hunaja.
3. Käynnistä kone, sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
4. Kaada seos annoskulhoihin ja koristele pinta marjoilla, syötävillä kukilla ja kookoslastuilla.
Viinisuositus
Wolfberger (W) Crémant d’Alsace Organic Brut
Alkon tuotenro 1: