Rakuunaranskalaiset

Rakuunalla maustetut ranskalaiset maistuvat sellaisenaan tai itse tehdyn parsahodarin kanssa.

25 min
servings 4 annosta

13.06.2020 Linnea Vihonen + Kuva Sami Repo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

2 rkl karkeaa merisuolaa

1 rkl kuivattua rakuunaa

1 ps (500 g) pakasteranskalaisia

2 l rypsi- tai syväpaistoöljyä

Valmistusohje

1. Laita suola ja kuivattu rakuuna mortteliin, jauha hienoksi.
2. Kuumenna öljy 180-asteiseksi valurautapadassa tai paksupohjaisessa kattilassa.
3. Laske 1/3 ranskalaisista kerrallaan kuumaan öljyyn ja friteeraa kullanrapeiksi. Nosta valmiit ranskalaiset talouspaperille valumaan. Friteeraa kaikki ranskalaiset samalla tavalla.
4. Nosta hieman jäähtyneet ranskalaiset kulhoon ja mausta rakuunasuolalla. Tarjoa ranskalaiset parsa-hot dogin kanssa.

Vinkki: Voit halutessasi paahtaa ranskalaiset myös uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja maustaa lopuksi rakuunasuolalla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla