viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Rakuunaranskalaiset

13.06.2020 Linnea Vihonen + Kuva Sami Repo

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Rakuunalla maustetut ranskalaiset maistuvat sellaisenaan tai itse tehdyn parsahodarin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 rkl karkeaa merisuolaa

1 rkl kuivattua rakuunaa

1 ps (500 g) pakasteranskalaisia

2 l rypsi- tai syväpaistoöljyä

Valmistusohje

1. Laita suola ja kuivattu rakuuna mortteliin, jauha hienoksi.
2. Kuumenna öljy 180-asteiseksi valurautapadassa tai paksupohjaisessa kattilassa.
3. Laske 1/3 ranskalaisista kerrallaan kuumaan öljyyn ja friteeraa kullanrapeiksi. Nosta valmiit ranskalaiset talouspaperille valumaan. Friteeraa kaikki ranskalaiset samalla tavalla.
4. Nosta hieman jäähtyneet ranskalaiset kulhoon ja mausta rakuunasuolalla. Tarjoa ranskalaiset parsa-hot dogin kanssa.

Vinkki: Voit halutessasi paahtaa ranskalaiset myös uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja maustaa lopuksi rakuunasuolalla.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Kirjolohta, rakuunaperunat ja fenkolia

time Created with Sketch.
1 h
Kalaruoka

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä