Ainekset
n. 400 g poron paistia tai sisäfileetä
2-3 rkl oikein hienoksi raastettua parmesaania tai grana padanoa
4 tl hienoksi leikattua ruohosipulia
4 tl kapriksia
3 rkl majoneesia
1 rkl worchestershire-kastiketta
mustapippuria myllystä
Maldon-suolaa
Valmistusohje
Poista paistista tai fileestä hyvin kalvot ja rasva. Pakkaa tiukkaan kelmuun ja laita pakastimeen kahdeksi tunniksi, jotta filee kohmettuu sopivasti käsittelyä varten.
Kaada lautaselle oliiviöljyä sen verran, että lautanen on kostea. Leikkaa fileestä mahdollisimman ohuita viipaleita ja nosta ne lautaselle vieri viereen. Peitä liha kelmulla ja painele liha tasaisen ohueksi. Sirottele lihan päälle vähän suolaa, mustapippuria, parmesaania, ruohosipulia ja muutama kapris.
Pane sekoitettu majoneesi kertakäyttöiseen pursotinpussiin, leikkaa kärjestä pieni pala pois ja raidoita carpaccio.