viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pinaatti-ricotta-sitruunapasta

26.06.2012 Antti Vahtera

1. Poista pinaateista isoimmat lehtiruodit. Keitä pinaattia suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia. 2. Valuta ja leikkaa pieneksi. 3. Pese sitruuna ja kuivaa huolella. Raasta sitruunan kuori. 4. Keitä pasta al dente. 5. Sekoita valutetun pastan joukkoon sitruunarahka ja puolet ricottasta. Lisää pinaatti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Viimeistele ricottalla ja sirtuunankuoriraasteella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300–400 g tuoretta pinaattia

1 prk ricottaa

1 sitruuna

1 dl sitruunarahkaa (esim. Valio)

suolaa

mustapippuria myllystä

 *

400 g pastaa

vettä keittämiseen

suolaa keitinveteen

Valmistusohje

1. Poista pinaateista isoimmat lehtiruodit. Keitä pinaattia suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia.
2. Valuta ja leikkaa pieneksi.
3. Pese sitruuna ja kuivaa huolella. Raasta sitruunan kuori.
4. Keitä pasta al dente.
5. Sekoita valutetun pastan joukkoon sitruunarahka ja puolet ricottasta. Lisää pinaatti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Viimeistele ricottalla ja sirtuunankuoriraasteella.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä