Ainekset
10 keskikokoista kuorineen keitettyä perunaa (kiinteärakenteista)
2 punasipulia
2 suolakurkkua
3/4 dl kaprista
4 dl majoneesia
0,5 dl kermaa
1-2 rkl Dijon- sinappia
1 valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä
Maldon suolaa
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi. Kuullota sipulit nopeasti pannulla vähässä voissa ja jäähdytä. Kuutioi suolakurkut. Sekoita majoneesi, sinappi ja kerma kulhossa, mausta pippurilla ja suolalla. Nosta tarjoilulautaselle puolet majoneesista ja tasoita. Lisää päälle osa sipulirenkaista ja puolet kapriksista. Lado päälle perunaviipaleita ja suolakurkkukuutiot. Sivele päälle loppu majoneesi. Lisää pinnalle sipulirenkaat, kaprikset. Koristele tuoreella lehtipersiljalla. Rouhi päälle pippuria ja Maldon-suolaa. Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.