Perunasalaattia ja makkaraa

Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi. Kuullota sipulit nopeasti pannulla vähässä voissa ja jäähdytä. Kuutioi suolakurkut. Sekoita majoneesi, sinappi ja kerma kulhossa, mausta pippurilla ja suolalla. Nosta tarjoilulautaselle puolet majoneesista ja tasoita. Lisää päälle osa sipulirenkaista ja puolet kapriksista. Lado päälle perunaviipaleita ja suolakurkkukuutiot. Sivele päälle loppu majoneesi. Lisää pinnalle sipulirenkaat, kaprikset. Koristele […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

10 keskikokoista kuorineen keitettyä perunaa (kiinteärakenteista)

2 punasipulia

2 suolakurkkua

3/4 dl kaprista

4 dl majoneesia

0,5 dl kermaa

1-2 rkl Dijon- sinappia

1 valkosipulin kynsi

mustapippuria myllystä

Maldon suolaa

Valmistusohje

Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi. Kuullota sipulit nopeasti pannulla vähässä voissa ja jäähdytä. Kuutioi suolakurkut. Sekoita majoneesi, sinappi ja kerma kulhossa, mausta pippurilla ja suolalla. Nosta tarjoilulautaselle puolet majoneesista ja tasoita. Lisää päälle osa sipulirenkaista ja puolet kapriksista. Lado päälle perunaviipaleita ja suolakurkkukuutiot. Sivele päälle loppu majoneesi. Lisää pinnalle sipulirenkaat, kaprikset. Koristele tuoreella lehtipersiljalla. Rouhi päälle pippuria ja Maldon-suolaa. Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla