viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Peruna-selleriskagen

14.09.2018 Arto Rastas + Kuva Sami Piskonen + Tyyli Janic Leino

Peruna-selleriskagen tarjoillaan hauskasti sellerikupeista, lautasia ei välttämättä tarvita.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

gluteeniton, maidoton

30 min + 1,5 h kypsennykseen

*

1 mukulaselleri

2 perunaa keitettyinä

1 punasipuli

2 dl majoneesia

200 g ravunpyrstöjä

2 rkl tilliä hienonnettuna

1 sitruunan mehu

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Pese selleri huolellisesti. Paahda selleri 180-asteisessa uunissa täysin kypsäksi, sellerin koosta riippuen 1–1,5 tuntia.
2. Halkaise kypsä selleri ja kaavi sisus talteen. Säästä “kuoret” tarjoilua varten.
3. Kuutioi keitetyt, jäähtyneet perunat. Kuori ja hienonna punasipuli.
4. Sekoita perunat, sipuli, majoneesi, ravut, tilli ja sitruunasta puristettu mehu keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää jäähtynyt sellerin sisus joukkoon.
5. Tarkista maku ja laita massa koverrettuihin sellerin puolikkaisiin. Tarjoile paahdetun leivän kera.

Viinisuositus

Redoma Branco 2022

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Douro
26,93 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä