Ainekset
200-300 g tuoreita sieniä (metsäsieniä, siitakkeita, herkkusieniä)
100-150 g naudan sisäfileetä
3-5 dl kanalientä
1-2 dl kermaa
4 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 cl konjakkia
suolaa
pippuria
parmesanraastetta
Valmistusohje
Paista sieniä voissa, kunnes nesteet ovat kiehuneet sienistä pois. Paista nopeasti kuumalla pannulla myös pieniksi suikaleiksi leikatut fileen palat. Voit myös paistaa fileen viipaleina ja suikaloida sitten. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Kiehauta kanaliemi. Laita toiseen kasariin puolet voista ja sen kuohahdettua lisää jauhot. Anna kiehahtaa. Lisää kuuma kanaliemi. Lisää lientä niin, että kastike pysyy paksuna. Lisää kerma.
Laita lihasuikaleet pannulle, kuumenna, lisää konjakki ja liekitä. Yhdistä lihapalat, jäljelle jäänyt konjakkinen liemi ja sienet kasarissa. Sekoita ja tarkista maku. Kaada liha-sieniseos keitetyn pastan päälle, sekoita ja tarjoile parmesaanilla ja mustapippurilla maustettuna.