viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pastaa pestossa

26.06.2012 Antti Vahtera

Kun teet pastataikinan, korvaa jo siinä öljy basilikaöljyllä, jonka valmistat silppuamalla yleiskoneen leikkurilla nipun basilikaa (laita mukaan vähän karkeaa suolaa) ja sekoittamalla joukkoon oliiviöljy. Näin saat pastasta kivasti vihertävää. Tee taikinasta pikkusormenpäänkokoisia paloja ja pyörittele ne kämmentesi välissä sukkulan muotoisiksi. Keitä mykyt vedessä, jossa on loraus öljyä ja vähän suolaa, noin 6 minuuttia tain kunnes […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g tuorepastaa

durumvehnää

pestokastiketta

Valmistusohje

Kun teet pastataikinan, korvaa jo siinä öljy basilikaöljyllä, jonka valmistat silppuamalla yleiskoneen leikkurilla nipun basilikaa (laita mukaan vähän karkeaa suolaa) ja sekoittamalla joukkoon oliiviöljy. Näin saat pastasta kivasti vihertävää.

Tee taikinasta pikkusormenpäänkokoisia paloja ja pyörittele ne kämmentesi välissä sukkulan muotoisiksi.

Keitä mykyt vedessä, jossa on loraus öljyä ja vähän suolaa, noin 6 minuuttia tain kunnes mykyt ovat ”al dente” -kypsiä.

Tarjoile peston kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Temptech

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä