viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pasta carbonara

26.06.2012 Antti Vahtera

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi. Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g spagettia

300 g pekonia tai savukylkeä

4 kpl keltuaisia

mustapippuria myllystä

parmesan -juustoa

Valmistusohje

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi.

Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Australia ja Uusi-Seelanti viinilaseissa Lontoossa

05.02.2025 Teksti ja kuvat Ilkka Siren

Wynssin Sarah Pidgeon ja punaisen maan taika

04.02.2025 Teksti: Iina Thieulon Kuva: Wynns Coonawarra Estate

5 x uudet oranssiviinit

30.01.2025 Teksti: Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä