viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pasta carbonara

26.06.2012 Antti Vahtera

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi. Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g spagettia

300 g pekonia tai savukylkeä

4 kpl keltuaisia

mustapippuria myllystä

parmesan -juustoa

Valmistusohje

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi.

Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä