Ainekset
12 kampasimpukkaa
1 granny smith -omena
1/4 retikka
1 passionhedelmä
*
Marinadi:
pieni pala inkivääriä
1 dl passionmehua
2 rkl soijaa
2 rkl hienoa sokeria
½ tl suolaa
*
Koristeluun:
tuoreita yrttejä
Valmistusohje
1. Valmista ensin marinadi. Kuori ja hienonna pieni pala inkivääriä. Laita kaikki marinadin ainekset tehosekoittimeen ja jauha sileäksi.
2. Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Asettele kampasimpukkaviipaleet lomittain neljälle tarjoilulautaselle. Sivele marinadi kampasimpukkaviipaleiden päälle.
3. Kuori omena ja retikka. Leikkaa molemmista ohuita viipaleita kuorimaveitsellä ja asettele simpukoiden päälle.
4. Halkaise passionhedelmä ja pirskottele hedelmälihaa jokaiselle annokselle.
5. Koristele kampasimpukka-carpaccio tuoreilla yrteillä.