viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Passion-kampasimpukka-carpaccio

26.12.2020 Arto Rastas + Kuva Sami Piskonen + Tyyli Juuli Hakkarainen

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Yksinkertaista, helppoa ja tyylikästä. Valmista carpaccio kampasimpukasta, omenasta, retikasta ja passionhedelmästä. Herkullista!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

12 kampasimpukkaa

1 granny smith -omena

1/4 retikka

1 passionhedelmä

*

Marinadi:

pieni pala inkivääriä

1 dl passionmehua

2 rkl soijaa

2 rkl hienoa sokeria

½ tl suolaa

*

Koristeluun:

tuoreita yrttejä

Valmistusohje

1. Valmista ensin marinadi. Kuori ja hienonna pieni pala inkivääriä. Laita kaikki marinadin ainekset tehosekoittimeen ja jauha sileäksi.
2. Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Asettele kampasimpukkaviipaleet lomittain neljälle tarjoilulautaselle. Sivele marinadi kampasimpukkaviipaleiden päälle.
3. Kuori omena ja retikka. Leikkaa molemmista ohuita viipaleita kuorimaveitsellä ja asettele simpukoiden päälle.
4. Halkaise passionhedelmä ja pirskottele hedelmälihaa jokaiselle annokselle.
5. Koristele kampasimpukka-carpaccio tuoreilla yrteillä.

Viinisuositus:

Leyda Garuma Sauvignon Blanc 2021

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Aconcagua
14,98 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka
Alkuruoka

Endiivit kaprismajoneesilla ja sardellilla

time Created with Sketch.
25 min
Maidoton Kalaruoka
Alkuruoka

Bloody Mary -katkarapucocktail

time Created with Sketch.
30 min
Gluteeniton Kalaruoka

Lue lisää

Pääsiäisen herkkupastat! 2x viini ja pasta

Kaupallinen yhteistyö

31.03.2022 Viinilehden toimitus

Järjestä rapujuhlat! Tässä neljä loistoviiniä

04.08.2021 Viinilehden toimitus

Rapu rallaa! 3 x rapuviini

26.07.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä