Passion-kampasimpukka-carpaccio

Yksinkertaista, helppoa ja tyylikästä. Valmista carpaccio kampasimpukasta, omenasta, retikasta ja passionhedelmästä. Herkullista!

25 min
servings 4 annosta

26.12.2020 Arto Rastas + Kuva Sami Piskonen + Tyyli Juuli Hakkarainen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

12 kampasimpukkaa

1 granny smith -omena

1/4 retikka

1 passionhedelmä

*

Marinadi:

pieni pala inkivääriä

1 dl passionmehua

2 rkl soijaa

2 rkl hienoa sokeria

½ tl suolaa

*

Koristeluun:

tuoreita yrttejä

Valmistusohje

1. Valmista ensin marinadi. Kuori ja hienonna pieni pala inkivääriä. Laita kaikki marinadin ainekset tehosekoittimeen ja jauha sileäksi.
2. Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Asettele kampasimpukkaviipaleet lomittain neljälle tarjoilulautaselle. Sivele marinadi kampasimpukkaviipaleiden päälle.
3. Kuori omena ja retikka. Leikkaa molemmista ohuita viipaleita kuorimaveitsellä ja asettele simpukoiden päälle.
4. Halkaise passionhedelmä ja pirskottele hedelmälihaa jokaiselle annokselle.
5. Koristele kampasimpukka-carpaccio tuoreilla yrteillä.

Viinisuositus:

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla