viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Parsagnocchit

06.04.2021 Taina Salovaara + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Valmiista perunagnoccheista ja parsasta syntyy alle puolessa tunnissa herkkuateria neljälle. Voit keittää parsan ja gnocchit jo etukäteen, jolloin ruoka valmistuu vieläkin nopeammin.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 nippu (500 g) parsaa (valkoista tai vihreää)

1 pkt (500 g) perunagnoccheja (esim. Rana)

50 g voita

2 rkl oliiviöljyä

2 valkosipulinkynttä

2 tl sitruunamehua

1/2 tl hiutalesuolaa

1/2 tl mustapippuria

100 g parmesaania

tuoretta minttua

tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Kuori parsat, taita pois kuivat kannat. Keitä vihreitä parsoja niukassa, suolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia, valkoisia parsoja noin 10 minuuttia. Paloittele parsat.
2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta siivilässä.
3. Kuumenna voi-öljyseos paistokasarissa, puserra sekaan kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää gnocchit ja paista niihin väriä. Lisää parsapalat, kuumenna hetki. Mausta ruoka sitruunamehulla, hiutalesuolalla ja mustapippurilla.
4. Viimeistele ruoka raastetulla parmesaanilla ja silputuilla tuoreyrteillä.

Viinisuositukset

Villa Maria Single Vineyard Taylors Pass Sauvignon Blanc 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Uusi-Seelanti
21,29 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Waka Sauvignon Blanc 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Uusi-Seelanti
11,99 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Pääruoka

Parsadaal

time Created with Sketch.
50 min + linssien liotus min
Kasvisruoka
Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka

Lue lisää

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Keskiyön auringon parsaa

06.05.2024 Heidi Kleemola + Kuvat Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä