viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parmakinkkua ja hunajamelonisalaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

250 g parmakinkkua ohuina siivuina

300 g hunajamelonia

100 g rucola-salaattia

0,5 dl oliiviöljyä

mustapippuria

Maldon- suolaa

Valmistusohje

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä