viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parmakinkkua ja hunajamelonisalaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

250 g parmakinkkua ohuina siivuina

300 g hunajamelonia

100 g rucola-salaattia

0,5 dl oliiviöljyä

mustapippuria

Maldon- suolaa

Valmistusohje

Halkaise meloni ja poista puolikkaista siemenet. Kuori melonit veitsellä ja leikkaa haluamasi paksuisia viipaleita. Viipaloi pieni määrä kuutioiksi ja soseuta monitoimikoneessa. Mausta sose mustapippurilla ja sekoita kulhossa rucola-salaatin kanssa. Nostele lautaselle salaattia, meloniviipaleita ja päälle parmankinkkua. Lisää päälle vielä rucolaa ja oliiviöljyä. Rouhi pinnalle mustapippuria ja ripaus suolaa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Voisiko tulevaisuudessa ostaa ravintolasta viiniä mukaan?

16.04.2025 Annukka Oksanen + kuvat Satu Salmitie ja Shutterstock

Espanjan viileimmät – pruuvissa neljä keväistä valkoviiniä

14.04.2025 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä